Hozzászólások: O
2008.10.09. 17:42 szelessav

Eddig – legalábbis Magyarországon – az internetes csomagokat két korláttal árulták: vagy a sávszélesség vagy a letölthető adatmennyiség tekintetében kellett nehéz döntést hozniuk az előfizetőknek. Az Invitelnél ezentúl csak azt kell eldönteniük, mekkora adatmennyiséget terveznek forgalmazni. Feltéve, hogy olcsóbb csomagokat szeretnének, mert 1 GB-ot korlátlan sebességgel töltögethetnek már havi 3000-ért.

Aki viszont a szabadságot szereti, havi 8000-ért abszolut szabadságot kap az Inviteltől: se mennyiségi, se sebességi határt nem szabnak neki. Az utóbbi talán a legkedvezőbb magyar ajánlat, feltéve, hogy az Invitel ki tudja majd elégíteni az igényeket: ugyanis még mindig elég általános a 4-8 Mbps közti sebességkorlát ebben az árkategóriában. Otthoni torrentezőknek vagy távmunkásoknak must have.

 

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr87725027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása